Jin Shin Jyutsu

JSJ japansk

Vi mennesker har altid forstået, at vi er energi og at denne energi skal strømme uhindret og harmonisk. Hvis energien naturlige strøm forhindres, må den kæmpe på en trang plads, hvilket medføre at den nogle gange sander til. Der, hvor energien har tilbøjelighed til at sande til er i 26 områder af kroppen. Disse områder kaldes for sikkerheds energi låse. Du kan ved at holde dine hænder på disse områder, hjælpe med til at balancere og harmonisere kroppens energier. Ved vanskelige sygdomme, som f.eks. kræft, hvor der bruges meget medicin og hvor kroppen kæmper, kan Jin Shin Jyutsu hjælpe dig, så din krop hurtigere genfinder sin balance og harmoni.

Jin Sin Jyutsu er en blid helhedsbehandling, der blev genopdaget af japaneren Jiro Murai omkring 1912 og systematiseret efterfølgende. Denne ældgammel kropsfilosofi giver en universel forståelse af, hvordan mennesket er skabt fra energi til materie og hvordan disse dybtliggende energier kan åbnes. Det er en meget enkel, men effektiv behandling, som afdækker energitilstanden i krop, psyke og ånd samt bringer disse i balance og harmoni. Denne behandlingform kan lindre de fleste udfordringer i kroppen, sindet og ånden.

Jin Shin Jyutsu tilbyder også en meget enkel, men effektiv selvhjælp, der er nem at lære. Denne selvhjælp kan åbne op for kroppens dybeste og oprindelige energibaner og harmonisere disse, så du kan leve dit liv mere frit og harmonisk på alle planer.

Se denne video