IMAG0251-1_1Om Finn Lindholm

Født 1964. Cand. phil. i Filosofi.

Jeg er freelance filosof, underviser og uforkromet konsulent. Har startet egen klinik op i 2013. Har 3 børn og har været igennem en skilsmisseproces og fyring, så jeg kender derfor til mange af livets udfordringer. Har flere gange prøvet at skulle “opfinde mig selv igen”.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til mere glæde, sundhed og skønhed. Det giver mig dyb mening at finde individuelle løsninger til mine klienter.

Jeg er en “alternativ evighedsstudent”. Jeg har siden 20 års alderen haft daglig meditationspraksis og studeret yogafilosofi, klassisk kinesisk medicin, taoisme, japansk filosofi og tibetansk buddhisme. Jeg har modtaget undervisning og træning i forskellige terapiformer og healingsmetoder gennem lange ophold i Nepal, Tyskland, Belgien, Irland, England, men inspireres stadig af de mennesker jeg møder på min vej. Lige nu kalder jeg al min behandling Enhedsterapi i tråd med Audun Myska. Pt. er jeg i gang med en  uddannelse i Håndlæsning.

 

Jeg tilbyder livshjælp:

- hjælp til at leve dit liv mere helt ved at opfinde et behandlingsforløb og undervisning til specielt tilrettelagt til dig.

- hjælper dig med at leve et sjovt, frit, sundt liv uden begrænsninger af sygdom eller belastende projekter.

- jeg tilbyder livshjælpe til alle levende væsner.